Partitervezési ellenőrzőlista a tökéletes bulihoz

Vészlejárat - Nem hivatalos

Partitervezési ellenőrzőlista a tökéletes bulihoz

A parti ellenőrző lista elengedhetetlen eszköz a sikeres rendezvény megtervezéséhez. Használja ezeket a tippeket, hogy a következő összejövetel problémamentesen menjen!

A parti ellenőrző lista minden esemény fontos része. Legyen szó születésnapi ünnepségről, esküvői fogadásról, vagy egyszerűen csak egy italra hívja barátait, ez a lista segít előre tervezni, és elkerülni az utolsó pillanatban felmerülő stresszt.

Válassza ki a megfelelő helyszínt.

Ha bőséges helyet keres, fontolja meg egy nagy terem vagy bálterem bérlését. Ez a fajta beállítás lehetővé teszi a vendégek számára, hogy kényelmesen elegyedjenek, miközben elegendő teret biztosítanak a tánchoz. Ha meghittebb környezetet szeretne, válasszon kisebb helyet, például éttermet vagy bárt.

Állítsa be a költségvetést.

Könnyű alábecsülni, hogy mennyi pénzre lesz szüksége egy nagyobb összejövetelhez. Kezdje azzal, hogy becsülje meg, hogy Ön szerint mennyit költ ételre, dekorációra, szórakozásra stb. Ezután adjon hozzá 20%-ot a váratlan kiadások elszámolásához.

Előre tervezzen.

Ha nagy partit rendez, tervezzen előre, így elkerülheti az utolsó pillanatban jelentkező stresszt. Ügyeljen arra, hogy legyen kéznél elegendő kellék (étel, ital, tányérok, szalvéták, edények stb.), és legyen elég helye mindenkinek.

Hozzon létre egy vendéglistát.

Kezdje egy vendéglista létrehozásával. Ez segít nyomon követni, hogy ki érkezik és ki nem. Arról is gondoskodhat, hogy mindenkinek legyen elegendő étele és itala.

Döntse el az ételt és italt.

Ezután döntse el, hogy milyen ételt szolgál fel. Ha bográcsozásra vágyik, vegyen magának valami könnyen elkészíthető ételt, például chipset és mártogatósat, süteményt vagy brownie-t. Vagy ha vacsorát szervez, gondoljon néhány olyan étel elkészítésére, amelyek elkészítése hosszabb ideig tart, hogy a vendégek várakozás közben is élvezhessék őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük